Ελληνικά
English
Η Ορθοπαιδική
στην υπηρεσία του Αθλητή...
Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς
Αναζήτηση:
 

7ο Πανελλήνιο Αρθροσκοπικό Συνέδριο

Το 7ο  Πανελλήνιο Αρθροσκοπικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3-6 Μαΐου 2017 στο Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη. Θα καλυφθούν όλα τα θέματα των αθλητικών κακώσεων από τους πλέον έμπειρους Έλληνες και ξένους Ορθοπαιδικούς. Ο κύριος Κουκουλιάς θα είναι εκπαιδευτής σε πρακτική πτωματική άσκηση χειρουργικών τεχνικών στο γόνατο, θα δώσει διάλεξη για την επιστροφή στα σπορ μετά από μυϊκό τραυματισμό και θα προεδρεύσει σε συνεδρία παρουσίασης νεότερων εξελίξεων για την επιγονατιδομηριαία άρθρωση.

ESSKA Teaching Center

 Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς
Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Michele Vasso από την Ρώμη της Ιταλίας, ολοκλήρωσε την υποτροφία S&N International Arthroscopy Fellowship που κέρδισε από την ESSKA (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκοπικής Χειρουργικής).

Ο Dr Michele Vasso παρακολούθησε τα χειρουργεία και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις επιστημονικές δραστηριότητες του Δρ. Νικολάου Κουκουλιά (αναγνωρισμένος εκπαιδευτής ESSKA) για τρεις εβδομάδες.

Επιστημονική Ημερίδα «Γόνατο – Ποδοκνημική – Ώμος. Σύγχρονες Απόψεις στην Αρθροσκοπική Αντιμετώπιση και στη Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση»

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα το Σάββατο 10/9/2016 στις Σέρρες, με θέμα «Γόνατο – Ποδοκνημική – Ώμος. Σύγχρονες Απόψεις στην Αρθροσκοπική Αντιμετώπιση και στη Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση». Ο Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς θα δώσει διάλεξη με τίτλο «Σύνδρομο Επιγονατιδομηριαίου Πόνου. Συντηρητική και Χειρουργική Θεραπεία.»

35ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης

Το 35ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Μαΐου του 2016 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος Κουκουλιάς θα δώσει διάλεξη με θέμα «Νεώτερα δεδομένα στην αντιμετώπιση των ρήξεων του προσθίου χιαστού» ενώ θα συμμετέχει και σε στρογγυλή τράπεζα για τον αναπτυσσόμενο σκελετό, όπου θα παρουσιάσει την «Αντιμετώπιση των ρήξεων του οπισθίου χιαστού, έσω πλαγίου συνδέσμου και οπίσθιας έξω γωνίας στα παιδιά».

Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο Ποδόσφαιρο

Το 1ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο Ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί στις 22-24/4/2016 στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο κύριος Κουκουλιάς θα συμμετέχει σε στρογγυλή τράπεζα για τις μυϊκές θλάσεις και θα δώσει διάλεξη με τίτλο «Χειρουργική θεραπεία μυϊκών τραυματισμών».

Σεμινάριο Αρθροσκοπικής Χειρουργκής Γόνατος

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία διοργανώνει «Σεμινάριο Αρθροσκοπικής  Χειρουργικής Γόνατος» στις 15-16/04/2016 στη Λάρισα. Ο  Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς θα είναι εκπαιδευτής στην πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα, ενώ θα δώσει και διάλεξη με θέμα «Ανακατασκευή οπίσθιας έξω γωνίας του γόνατος: Πως γίνεται».

First Previous  Εμφάνισε 1 από 5 σελίδες   Next Last