Ελληνικά
English
Η Ορθοπαιδική
στην υπηρεσία του Αθλητή...
Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς
Αναζήτηση:
 

8ο Πανελλήνιο Αρθροσκοπικό Συνέδριο

Το 8ο  Πανελλήνιο Αρθροσκοπικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου της Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Θα καλυφθούν όλα τα θέματα των αθλητικών κακώσεων, από τους πλέον έμπειρους Έλληνες και ξένους Ορθοπαιδικούς. Ο κύριος Κουκουλιάς θα προεδρεύσει σε συνεδρία παρουσίασης νεότερων εξελίξεων για τις ρήξεις μηνίσκου και θα παρουσιάσει τις «Τεχνικές συρραφής ρήξης των μηνίσκων».

38ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης

Το 38ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Μαΐου του 2019 στο ξενοδοχείο Athos Palace στην Χαλκιδική. Ο κύριος Κουκουλιάς θα συμμετέχει και σε στρογγυλή τράπεζα για τον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο, όπου θα παρουσιάσει την «Συχνότητα εμφάνισης και αντιμετώπιση των συνοδών κακώσεων μηνίσκων και αρθρικού χόνδρου», καθώς επίσης και σε στρογγυλή τράπεζα για τις ρήξεις μηνίσκου, όπου θα μιλήσει για τις «Τεχνικές συρραφής με εμφυτεύματα: Πότε, που και πώς»

16η Αρθροσκοπική Ημερίδα

Το Σάββατο 6/4/2019 θα διεξαχθεί η 16η Αρθροσκοπική Ημερίδα στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ο  Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς θα συμμετέχει σε στρογγυλή τράπεζα για τις ρήξεις του προσθίου χιαστού συνδέσμου και θα δώσει διάλεξη με θέμα "Μόσχευμα οπισθίων μηριαίων (hamstrings). Επιπλοκές λήψης, τοποθέτησης, μετεγχειρητικός πυρετός και αποκατάσταση".

Βράβευση

 Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς

Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς

Στις 28-1-2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης  στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Νικόλαος Κουκουλιάς βραβεύτηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και την κοινωνία.

 

 

Larissa Advanced ARthroscopic Course

Στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το "Larissa Advanced Arthroscopic Course. All about ACL and Meniscal Lesions". Ο κ. Κουκουλιάς θα είναι εκπαιδευτής στην πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα, όπου θα εφαρμοαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης ρήξεων προσθίου χιαστοιύ συνδέσμου και ρήξεων μηνίσκου. Επίσης, θα δώσει διάλεξη με θέμα "Τεχνικές συρραφής ρήξεων μηνίσκου".

4ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών διοργανώνει  το «4ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικοθεραπείας» στις 20-22/04/2018 στην Θεσσαλονίκη. Ο  Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς συμμετέχει σε στρογγυλή τράπεζα για τις θλάσεις των οπισθίων μηριαίων μυών και θα δώσει διάλεξη με θέμα "Προδιαθεσικοί παράγοντες, μηχανισμός κάκωσης και ενδείξεις χειρουργικής θεραπείας ρήξης οπισθίων μηριαίων".

First Previous  Εμφάνισε 1 από 7 σελίδες   Next Last